dilluns, 31 de maig del 2010

DIA PERDUT, DUES AMISTATS GUANYADES

El dissabte i a traves del foro mtb, ens assabentarem de la possibilitat de fer el recorregut de la marcha btt l'Ombria del Benicadell, que es celebrarà el pròxim dia 20 de juny. Allí anarem i observarem que hi havia molt d'ambient i gent amb ganes de passar-ho bé. Coincidirem amb bikers de La Barraca,Beniganim, etc. i amb Vicent Machi tot un habitual allà on anem!

Tant sols portavem un quilòmetre quan ens donàrem compter de la intensitat de les plogudes de la nit anterior, que deixà tot un reguerol de fang i grava en els primers camins, la qual cosa portà a un primer abandó. Tant sols 100 metres més avant trencarem tres més i un servidor, final del dia amb 1 kilometre de recorregut i una bona matinada per a res!

Vaig trencar la patilla del camvi, la qual cosa em porta a tornar a Castelló de Rugat "a pata" en companyia d'altres dos companys que també havien trencat. Quan pasen aquestes coses ho maleixes tot, però analitzes el matí i et dones compte de que guanyes dues amistats (Ruben i Roc de Beniatjar), que t'acompanyen i comparteixen coses del món de la bici.

Ara toca buscar recamvi a la casa Cube, perquè no totes les patilles són bones.

Sempre hi ha que traure allò positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada