dimarts, 26 de juny del 2012

RECONEIXEMENT PUJADA NOCTURNA

El próxim dissabte es celebra a Xeraco la pujada nocturna al massís del Monduver o ruta de les fonts. Una nova modalitat de cursa per a mi, el trail, on tinc ganes de provar i notar sensacions un poc semblants a les del btt.

Ahir pel matí "els primos" con va seguent normal, eixirem per vore la duresa i llargaria del traçat, així que una vegada iniciat el trak al gps començarem a trotar en busca de la primera pujada. Per cert quina pujada, va engolin-te poc a poc fins traure de tu el 100% per poder-la acabar, molt semblant a l'esprint vertical de Simat, un poc més curta i amb menys desnivell. Després la zona més rodadora de la muntanya, amb uns quants km de pista forestal que et duen a la baixada més tecnica de totes, amb terra solta, escalons de pedra, etc., la veritat que prou tècnica, zona on disfrutaré.

Per acabar una pujada curta que et conduix per baixada en pista i tram d'asfalt fins meta, en total 17,2 km. Com a apunt dir que les fonts estan seques i que ningú pense en avituallar-se en elles, l'única que està fresca i bona es la que està en el tram asfaltat, la font de l'Ull. Aixó si la gent va a gaudir d'unes vistes impressionants!!


Font de l'Ull.


DADES DEL GPS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada