dimecres, 13 de juny del 2012

ANÀLISI I ENTRENAMENT

Repasant mentalment el que ha sigut el circuit, tots són motius per ficar bona cara, ja que el plà d'entrenament està funcionant molt bé i s'observa una milloria notable cada dues setmanes. És en este període quan el meu físic puja un puntet més, i de moment no deixa de millorar, quan açò pase, serà el moment de descansar o de camviar el plà. Desde fa 3 mesos i mig que el duc a terme, més o menys a l'escomençament del circuit, a Xàbia duia unes dues setmanes fent-lo, aixó si amb dos mesos anteriors havent fet fondo amb la bici sense rebasar mai les pulsacions de l'umbral.
A partir d'ací, aquesta ha sigut la evolució:

Xàbia: pos. 203
Gata: pos. 168
El Verger: pos. 158
Teulada: pos. 143
Pego: pos. 136
Ondara: pos. 150
J. Pobre: pos. 95
Pedreguer: pos. 125
Benissa: pos. 91

Els intervals de temps, han rondat els 4'01'' el km d'El verger i els 4'10'' el km de Teulada. Se que la majoria de les curses per la seua dificultat i pendent era quasi impossible fer marca.
Com es pot vore els únics alti-baixos els podem trobar a Ondara i Pedreguer, però la resta sempre en millora.

Ara venen les populars i els temps espere baixar-los de 4' el km, ja que moltes d'aquestes són planes, tot el contrari de les anteriors proves disputades.

De moment, el dilluns vaig realitzar un entrene de rodatge de 1h 10' on vaig fer 13 km de manera suau DADES GPS, i ahir tocaven sèries 10X500mts 2 d'elles en pendent pronunciada. Com a nota positiva, vaig aconseguir fer una de les sèries en 1'34'', la meua millor marca en 500 mts.

DADES GPS ENTRENAMENT DIMARTS

Avuí descansaré per afrontar el dijous l'últim dia d'entrenament amb una sessió de rodatge de 1h 30', tot per poder afrontar el dissabte la cursa del Real de Gandia, el meu primer 8000 mts de l'any.



Açò ja no tornarà a ser igual, un incendi ho està arrasant tot,practicament tota la zona on es celebra la marxa del LLop a Villalonga, quina llàstima!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada