diumenge, 1 de juliol del 2012

TRAIL- PUJADA NOCTURNA MASSÍS DEL MONDÚVER. XERACO

Primera presa de contacte a les curses de trail i la veritat es que ha sigut una experiència per a repetir. En l'arreplegada de dorsals veig alguns coneguts, com Andreu, Padilla, Bill tots plegats a disfrutar de la ruta preparada pel club de muntanya de Xeraco tant corredors com caminants .

La cursa comença amb puntualitat anglesa i una vegada travesem la nacional neutralitzats per la policia, apleguem a l'alfombra del xip amb ganes d'enfilar el primer tram d'asfalt.

No tardem a fer una grupeta d'unes 15 persones les quals anem al capdavant a un ritme d'uns 4' el km sempre cap amunt, i traguent prou distància sobre els perseguidors. Ara bé a la senda pague l'esforç i m'endarrerisc unes 7 o 8 posicions fent-se aquest tram molt dur aplegant a la màxima de pulsacions.

Una vegada aplegats a la pista forestal ens avituallem amb el "gel" i aigua i recupere l'alé ràpidament per agafar ritme en un grup que formavem 4 persones, les quals quasi rodem junts durant els següents 7 km's.

Quan s'acaba la pista forestal perc el contacte amb aquest grup, però en la baixada soc capaç d'alcançar-los i llance l'atac, francament baixe bé. Tot fins l'ùltima pujada on em tornen a agafar i ja apleguem a l'últim tram del trail, la baixada fins a meta. Allí un dels corredors agafa ventaja i no el podem agafar, porta bon ritme.

Al final aconseguixc mantindrem a 4'30'' el km i entre a meta amb molta calor i xorrant de suor com mai, ja que la tempratura i l'humitat han sigut extremes. Posició número 21 molt satisfet!!



DADES GPS

Bé ara a probar els nous joguets, la Trek Madone i la Superfly per preparar exclusivament en bici la temporada del ciclocross.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada