dilluns, 26 de novembre del 2012

CICLOCROSS RIBA-ROJA

Millors sensacions aquesta setmana després de la pèsima cursa a Camp de Mirra, i es que ahir el circuït va estar durament criticat per la seva perillositat i fins i tot es barallar la posibilitat de plantar-se i no córrer.
L'eixida era cara amunt i la millor decisió va ser eixir en plat menut, ja que el que va probar a eixir en plat gran es va quedar completament clavat. Afavorit per açò puje el primer rampó entre els 10 primers i procure mantindre la posició fins el tram de muntanya on hi ha un enganxó que quasi ens fa parar. A partir d'ací cadascú agafa el seu ritme i rodem a alta velocitat fins que un corredor s'emporta una tanca i tenim que posar peu a terra, m'avancen 3 o 4 corredors ja que les distàncies són mínimes. Més endavant a la zona més estreta i després d'un tram d'escales, cau Bosch de manera fortuita colpejant-se contra un pal, afortunadament sense conseqüencies greus, haguera pogut ser pitjor!
La cursa en les següents voltes es un "tu a tu" amb corredors de la meua batalla i que ens pasem continuament, fins i tot disfrute del circuït . Vaig perdent alguna posició que altra i el rampó de meta es fa interminable i cada vegada més dur, la cursa era de les que més desnivell te, comparable amb Camp de Mirra, Potries, etc.. A la fí em supera Juande i Moreno i entre a meta en la 25ª plaça. A la general el que era molt difícil la setmana pasada, ara potser una realitat, ja que estic en la posició 18 de màster 30 a falta de 5 curses.