dilluns, 3 de juny del 2013

VOLTA A PEU A ONDARA. CIRCUIT DE LA MARINA

Entrem ja en les 3 últimes curses del Circuit, tal vegada les més decissives en quant a punts de cara la general. Conforme han passat les curses soc més optimista i tal vegada amb un poc d'esforç i dedicació siga capaç d'entrar al top 50 de la general final, millorant la posició 67 de la temporada pasada.
De moment a Ondara he complit fent el 73 (40 sènior) i obtinguent 1363 punts, la millor cursa que he fet a La Marina. Pel que fa al temps ocupat per a fer els 10k, ha sigut la segon millor marca personal, amb 39'29'' a 3'57'' el km, vet a ací de la duresa de la prova amb molta calor i desnivell.
I es que la motivació es màxima i ja en el viatge d'anada a Ondara els ànims entre "els primos" eren constants i afrontavem el repte amb un ambient inmillorable, no tenim sostre!!
Loren i Carlos feien una cursa memorable baixant els seus temps per a entrar entre els 170 millors de la prova d'un total de 1300 participants.
Pel que fa al desemvolupament de la cursa, un atleta en la linea d'eixida es va avançar quan faltaven 7'' per a l'escomençament de la mateixa i d'aquesta manera el crono es va ficar en marxa abans de sortir. Després teniem que fer un pas per meta i el cap de carrera es va equivocar tirant pel camí que no era i descol·locant per uns segons als que optaven al triomf final.




                                                                  Entrada de Loren
                                                                     Entrada Carlos
El meu ritme era bò i sorprenentme a mi mateixa no anava gens cansat a 3'50'' el km. Aplegue amb un temps de 23' al km 6, una extraordinaria marca si no fora pels següents 400 mts.,  ens venia la pujada a la torreta amb un 8% de desnivell i que va fer que marcara un temps de 4'30'' en ixe mateix km. Aixó si, ven amenitzada amb música heavy i un arc de propaganda com un mític port de bicicleta, espectacular l'ambient a la torreta.
Venia un poc de baixada i comence a observar el mateix que vaig vore a Pego, nombrossos atletes dels que roden a menys de 3'50'' anaven quedantse enrerre i poc a poc escalava posicions. La duresa del traçat i la calor els passà factura, per una altra banda en ixes situacions em creixc i mantinc el ritme.
L' entrada en meta venia precedida per uns carrers amb una poca  pendent i una baixada final, ho done tot per intentar acabar a 3'55'' el km però ja no puc abastar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada