dimarts, 25 de juny del 2013

A LA LLUNA DE LA MAR

Per primera vegada afrontava una cursa running per l'arena de la platja, tot un repte amenitzat pel club de córrer Xeraco i el xiringuito Sol i Lluna.
En aquesta cursa contava també amb la participació d'amics i família com es habitual, a més de Nuri, Joana i Ricard que s'estrenaven, a la meta ens esperaven Miri i Vicent que al final no s'han animat a participar.


Després de calfar i matar un poc els nervis, l'eixida era al costat del Sol i Lluna per l'arena, ens esperaven 7'4 km, 5 d'ells per asfalt i la resta a vora mar. Em situe bé, i ixc dels 4 primers a l'asfalt, on no em superarien només que 2 o 3 corredors, i crec que en sobrepasse a 2 o 3 més. Tal vegada mantinc un ritme massa fort, com mai, a 3'45'' durant els 5 km d'asfalt amb una sensació estranya al córrer de nit, sense percebre la velocitat i ritme que portes, de vegades perguent la concentració per la foscor.
Entre a l'arena en 5ª o 6ª posició, però ve el calvari, ja que durant els 2'4 km que faltaven perc ritme i soc sobrepassat per 3 corredors, marcant parcials al voltant de 4'30'', l'arena es molt dura!
Ja veig més a prop la línea d'arribada en forma d'arc de meta i crono amb llums roiges, són la única referència a part del quad de la policia local, que va amb el primer a uns 500 mts de mi.
Aplegue més o menys 8é d'uns 200 participants amb un temps de 29'45'', més o menys, perque no hi havia xip ni classificacions i la gent de l'organització m'ho va dir, a 1'45'' del primer, no està gens mal! Entre els 15 primers i molt a prop de mi entrava el meu cosí Loren que cada dia va més ràpid! Després Carles que també faria entre els 20 primers, que cracks!
Nuri i Joana acabaren la cursa molt bé per a ser la primera, ja que darrere d'elles entrà molta gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada