dilluns, 29 d’abril del 2013

VOLTA A PEU A TEULADA. CIRCUIT DE LA MARINA

Teulada sense cap dubte es la cursa del circuit més dura, amb 120 mts. de desnivell en pujada acumulat en tant sols 10 km's. Aquesta cursa era completament diferent a la del Verger en quan a traçat, però amb una tàctica semblant, ja que tens que guardar la roba per als últims 4 km's.
Com sempre, primer volta per dins del poble amb rampons des més del 10%. M'avança molta gent, però m'ho prenc en calma, pase pel primer km en 3'56'' aprox. Després pas per meta per a encarar la part més dura, un camí que a partir del km 3 es en progressiva pujada fins ben aviat el km 6'5. Del km 4 al 6 es on més patisc per mantindrem a un ritme de 4' el km.
La 2a part de la cursa la comence mal, amb "flato" que no m'abandonà fins la meta. Al km 9 ja vaig amb 36'30'' i l'última pujada per davant realment molt dura. Últims 300 mts pels carrers de Teulada amb poques ganes ja d'esprintar, aplegant a meta amb 40'32'', 1'20'' millor que l'any passat, a 4'03'' el km (era el que habitualment solia fer en curses planes), 105 del total i el 70 sènior. La veritat es que serà una de les curses que marcarà la diferència en la classificació general del circuit degut a la seua duresa.
Continua sorprenentme l'estat de forma actual, ja que la setmana anterior només era capaç d'entrenar 1 dia en running i dos dies molt suaus dalt la bici, sempre en Z2. El resultat es que duc dues curses on he batit marques personals i sempre tinc sensacions positives, recupere rapidament només entre a meta i he millorat en l'aspecte tàctic i mental. Ara toca entrenar i continuar la progressió a Pego, amb una circuitada urbana que magrada molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada