dijous, 18 d’octubre del 2012

DESPRÉS DE DOS MESOS

Després de dos mesos de qualitat amb 6 setmanes de treball amb sèries i 1 setmana de recuperació intercalada, ara afronte l'última setmana de recuperació amb molt bones sensacions.

Estic ben carregat de cames i tal vegada un poc fatigat després de portar 3 setmanes seguides de treball específic, així i tot remataré la setmana amb un entrene tècnic de ciclocross i la cursa btt d'Orba. Després una setmana de recuperació afrontaré amb totes les garanties la temporada del ciclocross amb la primera prova a Vinarós comprobant realment fins a quin punt he millorat. Els resultats a les últimes curses han anat a millor tot i que no he aplegat realment descansat a disputar-les.

En aquesta planificació que he estic duent a bon terme desde juliol, he adaptat diferents períodes preparatoris segons el temps que he dispossat i sabent de les meues limitacions, de la següent manera:

Període d'acondicionament: 2 mesos (juliol i agost)
Període de preparació específica: 2 mesos (setembre i octubre)

Al mes d'octubre he disposat de 1h 30' per dia com a màxim per a fer els entrenes entre setmana, la qual cosa m'ha obligat a no perdre el temps i planificar molt bé l'entrenament sense precipitar-me, a més de ser molt constant.

Els mesos de novembre i desembre faré uns entrenes de manteniment i posada a punt de cara la competició ja que totes les setmanes tenim una cita amb la Challenge, i cal aplegar fresquets al diumenge.

Ara detallaré l'últim entre d'aquest mesocicle:

-1er escalfament d'uns 15' entre el 60-65% de les ppm.
-2on sèries: 1X4 en pendent compresa entre el 5-10%, cadència compresa entre 50-60. Cada repetició dura 7' al 90% de les ppm, i les recuperacions són de 10' al 70% de les ppm.
-Finalitzem soltant cames durant 15' al 60-65% de les ppm.
Com es pot vore, he adaptat l'entrene al poc de temps del qual dispose, ja que el més recomanable seria fer com a mínim un altra seriació com aquesta, tal vegada reduint la duració de les repeticions.

DADES DEL GPS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada