divendres, 31 d’agost del 2012

TEST DE CONCONI, JA VE EL TEMPS DE LA QUALITAT

8 setmanes o dos "mesocicles" d'acondicionament (fons) on he acumulat hores i km's a la bici de carretera i treball de gimnàs, avuí han finalitzat i ara toca treballar 6 semanes més, però aquesta vegada de qualitat (sèries).

Durant aquest perìode passat he anant aumentant les ppm i el volum (km/hores)progressivament en vistes de preparar el cor per al mesocicle següent, que serà molt exigent. Quan comences a entrenar per dalt del 80% de les teues ppm, convé realitzar un test molt interessant per saber on tens el teu "umbral", es diu test de Conconi i el vaig realitzar fa 3 setmanes. L'umbral es molt important saber-lo per no sobrepassar-lo quan toque en els entrenes i així aconseguir les adaptacions que pretens, resistència a alta velocitat i baixes ppm.

Ara passe a explicar com es realitza aquest test. Sobre una superfície plana et poses a rodar a 22 km/h i cada 45" aumentes la velocitat en 2 km/h fins que aplegues a una velocitat on no pugues avançar més. En el supost que tingues un velocimetre que et permetra observar les gràfiques a l'ordinador, observa el següent: fixat en la gràfica de les ppm i on observes que la línea quede sostinguda i no puje bruscament ahí es on tens el teu umbral

El resultat va ser el següent, doncs tenia l'umbral al 83% de les ppm, unes 159 ppm. Huí mateixa l'he tornat a realitzar i en 3 setmanes he aconseguit pujarlo un puntet més 161 ppm 84% de les meues ppm.

TEST DE CONCONI

Força-resistència-velocitat, etc. les qualitats que queden a entrenar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada