dilluns, 10 de setembre del 2012

MARCHA BTT ALBORACHE 2012

Són 4 vegades les que he vingut a aquest poble a fer la seua marcha i aquest any la millor de totes les edicions, amb un recorregut que tenia molta senda, sense ser perillós i un ambient molt sà. El meu germà estava molt nerviós pel fet de fer la seua primera marxa i el nervis quedaven patents en la preparació de la bici de cara al diumenge, doncs no es donà compte que tenia la coberta desfeta. Sort que vam poder comprar una i la camviarem, sense tindre temps a calfar ens vegerem ja abocats a l'eixida de la cursa.



Tota l'estona vaig estar animant i indicant a Adri el que tenia que fer, de vegades un poc pesat, però sense perdre-lo de vista i la veritat es que completà la marxa en un temps mé que decent, 2h 32' a la posició 247. Pujà i baixà sendes complicades sense cometre massa errades i jo vaig disrutar de la ruta com mai, a més de la seua companyia.






Aquesta setmana continuem amb l'específic sense ninguna cursa a disputar, el dissabte farem el primer entrene de cx, per a estrenar la temporada i la Trek Ion cx la nova montura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada