dimarts, 8 de maig del 2012

VOLTA A PEU A PEGO. CIRCUIT DE LA MARINA

Aquesta setmana he cambiat els entrenes de manera radical, rodant molt en muntanya y acumulant desnivell, per acondicionar el meu cos a les dures rampes de les pròximes curses, durant l'últim mes sempre havia rodat en plà, greu error que m'ha condicionat a les últimes proves.
Pareix que les setmanes passen molt ràpid, ja que totes tenen la seua cursa el dissabte per la vesprada. En teoria la cursa d'aquesta seria molt menys dura que la de Teulada, perque al rutòmetre marcaba tant sols 30 mts. de desnivell positiu, però en realitat sols en un dels carrers pels que passavem ja hi havia eixe desnivell. El circuit era molt enrevessat , amb molt de pas per contra meta i 3 pujades al calvari de Pego. Aconseguixc mantindre un ritme fins el km 7 de menys de 4' el km, però la fatiga de les últimes pujades em fan passar pel km 8 amb 32'08 '' molt bé tinguent en compte la duresa del traçat, però lluny de baixar de la barrera dels 4'. A mesura que faig els últims mts. de cursa observe que he deixat darrere a molta gent que normalment acaba davant meua.
Entre amb un temps de 40'39 '', el 136 d'uns 1300 participants, posicionant-me el 41 a la general sènior , fent la millor cursa de totes les que porte. Classificació general dels sèniors masculins: http://www.somesport.com/circuitapeu/2012/punts2012.asp?busca=Senior+masc&submit=Consulta Per una altra banda el meu germà batí la seua millor marca i aconseguí entrar a 5'08'' el km, superats els seus problemes de genoll a aconseguit escalar en la general una posició més colocant-se el 6é.
Per a mi l'alegria del dia, cada dia superant-se i treballant dur. Ànim Adri!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada