dimecres, 27 de juliol del 2011

VOLTA A PEU A SIMAT

Ja he començat a preparar el cx 2011 i com no, vaig alternant les eixides amb bici, sobretot amb carretera amb eixides familiars per la muntanya amb mon pare i el meu germà i carrera contínua.

Dins d'aquesta preparació faré una ronda de voltes populars per la zona de la Valldigna, començant per Simat on ens reunirem uns 800 participants acompanyats, com no, per un calor sofocant.

A l'eixida molta gent coneguda, sobretot del món de la bici, Ferran Blaya, Rafa Escrihuela, i el meu amic Carlos que porta una temporadeta entrenant a peu.
Pose el crono en marxa i prompte agafe un ritme cómode passant el primer km a 3'50'', sabent que l'objectiu final era fer 8000 mts en menys de 34'32'' que era la millor marca que tenia en aquesta distància.



El circuït tenia una dura rampa dins del poble, per la qual es passava dues vegades i que va fer merma en la meua condició a l'últim quilòmetre aplegant amb un temps de 34' 07'' la millor marca fins ara, fent el 126 a la general i el 77 en sèniors.

Ja a la meta vaig compartir sensacions amb Óscar de 100X100 mountain bike i Christian Grau, els quals van baixar de 32', tot uns craks!

Ara ens vorem a la próxima prova a Benifairó on el Gemb esta organitzant-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada