dimarts, 12 de juliol del 2011

AUTONÒMIC DE LA C.V. XC A LA BARRACA











En esperances de fer una bona carrera vam anar els components de Pachés al circuït de La Barraca que tan bé ens coneixiem però que tan dur sen's feia.
La cursa començà quasi mig hora més tard després de que els arbits al final decidiren deixar participar a David Martínez, ja que aquest no disposava de llicència el diumenge. Amb moltíssima calor i sorprenentment cridant-me a la primera línea de parrilla, per ordre d'Open, es donà l'eixida i sense agafar ritme entre dels últims a les primeres sendes. Després dels nombrosos tapons al primer quilòmetre, ens donem compte que els masters-30 ja els teniem a roda (s'haguera pogut deixar 5 minuts de diferència en l'eixida! i no 3!), la qüestió es que la cursa estava endurint-se per moments, acumulant molt de desgast en tant sols mitja volta i sense rodar còmode la volta següent.




Miguel, si t'haguera pillat bé de forma!


Un 5é lloc a l'autonòmic, per a tancar una temporada excelent Josep!

Els corredors anaven abandonant per la calor i just abans de pujar el tram més desfet, la calor i l'esforç fet en la primera volta em pasen factura, decidixc parar on estava la meua família pensant en abandonar, però tant sols un minut després amb una recuperació miraculosa decidixc continuar i acabar el que he començat, rodant un poc millor en les següents voltes. Acabe el 12 en èlit i rebentat per la calor, molt lluny dels temps que hem marcat en els entrenes de la setmana anterior, no se a que ha pogut ser degut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada