dimarts, 28 de juny del 2011

AUTONÒMIC BIKE-MARATHON NOVELDA

Buff que dur! Trobe que ha sigut la cursa més dura que realitzat i tot un repte personal. Quasi 73 km 1300 mts de desnivell, màximes de temperatura de 45º i la botella d'aigua perduda.





La cursa constava de 3 voltes a un circuit de 24 km sobre el desert de Novelda, un lloc ple de pols de les canteres que poc a poc es menjava la grasa de la bici deixant-la completament seca. la primera volta, a bon ritme sempre buscant les rodes bones en un circuït ideal per a "carreteros". La segon volta baixe el ritme, tenint en compte la esperada duresa de la tercera i última volta; a més observe els nombrossos abandonaments de gent que marxa realment bé. L'última volta, mala sort, només passar per meta i arreplegar l'aigua, a rengló seguit em cau la botella a les escales sense que em done compte i la deshidratació fa minva en mi, tinguent que fer l'última volta a un ritme molt per baix de l'esperat.



A la fí 79 de la general i 13 en èlit i content per haver acabat donat que els entrenes de 1h o 1h 30' que faig no eren la preparació idònea per aquesta cursa.

Agraïr al meu germà Adri que va estar suportant les altes temperatures per donar-me aiguai anims durant aquesta prova. Així a vore qui no acava!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada