dilluns, 23 de maig del 2011

LA PITJOR CARRERA

Una pèsima forma física.
Una caiguda en la volta de reconeixement.
Uns frens que no funcionen.
No són excuses, és el que hi ha i valia la pena no haver anat. La forma física, difícil de recuperar per al que queda de Open, el cas és que en 3 dies he pasat de pesar 72 kg. a 69 kg. el dia de la cursa, no se a que s'ha degut,la alimentació era la de sempre, però tal vegada açó ha influit en la forma i força de les meues cames i en l'elvat nombre de pulsacions.
En la primera volta de reconeixement vaig notar que el fré de darrere no blocava la roda, i a mi m'agrada baixar blocant la roda, resultat d'una contaminació per alguna gota d'oli a les pastilles i disc, per molt que ho vaig netejar, no frenava.
Si açó li sumem la meua desmotivació per no poder disfrutar de les baixades, va donar com a resultat la meua retirada quan haviem fet tant sols el Start Lap i la primera volta.
Un desastre, ja que d'haver intentat acabar haguera pogut sumar uns punts boníssims per mantindre'm a la 13a posició de la general. A falta de les classificacions segur que he perdut aquest lloc i possiblment algun altre més. La moral per terra.


Un poc heavy la baixada del depòsit. Que llàstima no poder intentar baixar-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada