dilluns, 27 de setembre del 2010

II MARXA BTT EL LLOP, VILLALONGA

La marxa d'enguany es presentava molt atractiva, pel recorregut i pels nombrosos asistents que doblaven els de l'any passat, en total 221.
A la parrila gent que ha competit a nivell internacional i nacional conseguint bons resultats a proves de l'Open i la Turbon Tour non stop, disputada recentment.



VIDEO DELS PRIMERS QUILÒMETRES.

A la fí molt de nivell per a ser una prova popular i un 11 per als organitzadors!
L'eixida ràpida cap a Ador/Palma on es fan dos grups, amb uns 50 metres de diferència. Jo cabalgue a mitjan dels dos grups, on em trobe amb Javi de Canals, que el tio va agafant molt bona forma. Els dos pujem la cantera fins la primera trialera on tropesa i jo tire cap avant.
Amb moltes ganes de baixar ràpid, em quede amb aixó "moltes ganes", perquè hi ha molta acumulació de gent i tant sols avance uns 5 ciclistes.






Així no es pot avançar!

El mateix pasa a la primera pujada tècnica on anem en filera uns 15 ciclistes a un ritme prou baix i amb la impossibilitat d'avançar. Seguidament la primera trialera llarga on avance 2 ciclistes jugant-me el físic i algun desacord amb ells, ja que he avançat a llocs on tant sols cap una bici. Però és que baixava molt ràpid i veia que era un lloc molt bó per a poder guanyar posicions i la rabia de vore que no podia avançar anava consumint-me per dins! Que impotència!
Més avant al segon collao tècnic, m'alcança un conegut "Crespo"(17é de l'Open), el qual no sabia que estava participant. Vaig tirar a roda d'ell fins la via del tren de l'Orxa després d'una baixada molt ràpida on ell ficà el ritme.








Amb Crespo, "ma a ma".











Després vaig vore que anava millor de cames del que pensava, rodant a una bona cadència i plat gran, pasant a Crespo i alcançant a un altre ciclista amb el qual rodarem fins a meta rellevant-mos i donant-me pas al final perquè entrara jo primer a meta ja que havia estat tirant tota la baixada.




Foto cortesia de Javi (Despeña-t). Estos si que són una bona penya!

Finalment posició 38. L'any passat el 46 amb la meitat de corredors. Molt content!Anem fent camí.
1h 51' a 3 minuts de Miguel Angel que acabà el 31.

La victoria per a Ramon Plà, un company d'equip. Enhorabona!

2 comentaris:

  1. Jjejejej,,,,,, la verdad es que te reconicí al llegar a meta y te eché una buena foto.

    Sigue así que pronto llegarás a los primeros puestos.

    Suerte.

    ResponElimina
  2. Ya quisiera yo!me conformo con llegar sano i salvo!
    Un saludo!

    ResponElimina