dimarts, 21 de setembre del 2010

CICLOCROSS

Huí és el punt de partida d'una nova experiència per a mí, el Ciclocross. És tracta d'una modalitat molt espectacular dins el món del ciclisme, on és combina, el fons i la tècnica.
El dia 17 d'octubre arranca la challenge de ciclocross de la Comunitat Valenciana i per aixó ja m'he traçat un plà d'entrenament que s'acople a aquest esport i a les hores que disposse per a entrenar.
Aquest plà és completament diferent a una programació d'entrenament de btt, ja que requereix en aquest mes que queda per començar de menys hores però més intensitat, a més d'una preparació de gimnàs espectacular.

Precalendari Ciclocross C. Valenciana.

Pel que fa a la bici em decantaré pel mercat de segona mà, encara que és dificil de trobar-ne, ja he vist alguna coseta: bona, bonica i barata. Ès tracta d'una Ridley com aquesta.



I pel que fa a l'equip, segurament disputaré el ciclocross amb un altra escuadra, que encara està per confirmar, a més cambiaré a la categoria senior, deixant èlit, que per a començar en ciclocross crec que és el més adecuat.

El diumenge encara em toca l'última de les marxes abans de centrar-me al ciclocross, Marxa btt el llop a Villalonga, anirem a per totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada