dimecres, 19 de novembre del 2014

TORNEM A ESCRIURE

Tenia el blog totalment abandonat des del mes de febrer. Moltes coses han passat enguany; moltes marxes btt, algo de competició en carretera i algunes proves de ciclocross.
Com a objectiu principal de la temporada, tenia en ment intentar fer podi a la meua categoria en màster 30 al Circuit btt Marines/Safor, no ha pogut ser i al final m'he tingut que conformar en la 4a posició, després de disputar 8 de les 9 marxes previstes.
També he realitzat diverses curses de carretera amb un resultat prou roïn, ja que no he aconseguit acabar-les. Aquestes han sigut les que he disputat: Xàbia (Volta la Marina), Aldaia (Social), Canals (C.V. màster i sènior), Tavernes (Copa Espanya), Llombai (trofeu festes).
En la breu incursió al running al 2014, he disputat tant sols una prova, el 8k de Miramar, al mes de juliol, amb poc d'entrene la vaig fer a 3'59'', molt content del resultat.
Ara, ja desconectat del btt i acabada la temporada, estic entrenant per sensacions i al gust, a falta de disputar les curses més properes a la Valldigna, ja que per calendari no puc disputar-les totes.

Nous reptes em plantejaré a l'any nou, de moment el 20 de desembre arrancarà la nova temporada amb moltes il.lusions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada