dilluns, 10 de febrer del 2014

VOLTA A LA MARINA, XÀBIA

No tenía plantejat debutar en carretera tan prompte a la categoría màster, ja que la meua forma no es la idònea i estava algo passat de pes després dels Nadals. Però, els de l'equip ens convollarem i ahí anavem a Xàbia.
La cursa era a les 10 del matí i fins les 9:45 h no vam saber que hi podriem participar, ja que ocuparem les places restants fins aplegar als 200 corredors. El recorregut era de 70 km's, 4 voltes amb un port de 3a a cadascuna.
Quan els árbits pitaren, la cursa es va llançar inmediatament i prompte ens posarme a rodar per damunt dels 40 km/h, la mitja al primer pas per meta era de 46 km/h, una locura, mes perillos encara per la poca experiència d'alguns els quals ens duien a frenar i derrapar constantment.
La meua cursa particular va acabar a l'escomençament de la 3a volta, quan al pas del port de 3a les meues cames van dir prou i els "bòlids" anaven passant i jo quedant-me amb un grup de corredors que a la postre també serien eliminats.
La idea era acabar, però al menys he realitzat un entrene de qualitat de 55 km's a tot gas. La próxima cita serà a Dènia on espere acabar!