dimarts, 2 de desembre del 2014

CICLOCROSS ALZIRA 2014

Després de 4 anys al CC Pachés Bicicletes, enguany volia camviar d'aires i involucrarme en un altre concepte d'equip, tal vegada per buscar motivació. Així que finalment correré el que queda d'aquesta temporada i tot el 2015 amb el Volcenter Volkswagen cycling team d'una gran persona com és Pablo Estrela.



Amb aquest punt de ganes i amb tota la pluja que queia i havia caigut a Alzira, partiem Vicent i jo cap al gran circuit que ens havien preparat. Una vegada allí presentacions dels nous companys, nova equipació i a fer temps, ja que no voliem banyar-nos abans de començar la cursa.






Una vegada equipat: "em sentia com un xiquet amb sabates noves", ens donà temps a rodar una volta i anar directament a parrilla. La meua condició física no era bona (3 kg. més) i a més feia més de un mes que no tocava el cx, calia eixir tranquils i esperar a que caigueren les voltes per intentar remuntar.
Es donà l'eixida quan més aigua queia, amb molta paciència i temple agafem les primeres corves i els primers enganxons no tarden, hi havien traçades amb molt de fang, ens ajudavem dels pals de la llum per impulsar-nos i no baixar de la bici, el xocolate era inmens, però divertit.


 Poc a poc remuntava i agafava ritme, fins i tot vaig caure a punt d'aplegar a les polaines, no va ser res, però m'avançaren 3 o 4 corredors que duia pegats, tocava remuntada. La conducció tenia que ser fina, no podies accelerar fort després de corva, tampoc anaven els frens, no tenia sensació de cansat, les ppm eren baixetes ja que no podies desemvolupar tot el potencial sobre aquest terreny fangós. Ha sigut una cursa extranya però divertida.

De 65 corredors, acaben 57. Faig el 40 i tant sols sume 1 puntet a la general. Avance fins la posició 52, no està mal, ja que només he corregut 3 curses en aquesta Challenge i a més han participat 1 centenar de corredors. La més nombrosa si més cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada