dimecres, 27 de març del 2013

MARXA BTT BENIARBEIG. CIRCUIT BTT DE LA MARINA

Per a mi algo novedós la marxa de Beniarbeig, eren dues voltes a un circuit de 15 km, molt exigent i ràpid. Afrontava la segon prova d'aquest circuït amb moltes ganes i en esperança de millorar pel que respecta a la meua categoria, però no ha pogut ser.





Començaren pegant 3 voltes al poble per llocs no molt apropiats, ja que anavem neuatralitzats i erem uns 250 participants, tot perque encara faltava personal per col.locar a alguns encreuaments. Després eixida llançada cap amunt, però com la gent està molt forta apleguem molt junts a la primera senda, primer tap. Després cadascú agafant ritme com pot, sabent que a la mínima equivocaió als de davant ja no els veies i els de darrere t'agafaven enseguida.
Dient açò dos errades em relegaven de llutitar per entrar entre els 25 primers, una eixida de cadena i que la càmera de repost es despegara de la "tija".
En la segona volta observe que la gent està molt desesperada, si la setmana pasada una grupeta ens equivocarem en un encreuament per no estar ven senyalitzat, el diumenge hi havia gent tramposa amb totes les lletres que coneguent molt bé el circuit retallava per camins adjacents davant dels ulls dels que estavem fent-ho bé. Açò no era per falta de senyalització.Però bé, intente acabar el més avant posible, atacant als que m'acompanyaven en l'última pujada, però finalment soc rebasat per un corredor de Màxima Bikes, amb el qual havia fet quasi tota la cursa.
Acabe el 32 en el lloc 15 de màster-30. El meu germà també s'estrenà al Circuit amb una meritoria 5a posició en juniors, va fer una segon volta espectacular!
Ara a preparar amb les millors condicions possibles la marxa de Xaló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada