dijous, 14 de març de 2013

MARCHA BTT CALLOSA. CIRCUIT BTT LES MARINES

Després de decidir abandonar el Open de la CV i no participar en cap prova més, ara estic amb moltes ganes de circuit btt i espere fer el nombre máxim possible de marxes.
La primera arrancava a Callosa, on feia un dia perfecte i a més allí el terreny es espectacular amb les millors sendes de la comunitat, sense cap dubte.


Només eixir pujavem un xicotet port molt intens i dur, on no vaig poder posicionar-me com toca de cara a la primera senda, fent-la prou lentament degut als taps, després ens acostarem al circuit del Open a Xirles on em conec francament bé totes les seues sendes i m'encanta. Però uns problemes a la cadena m'obliguen a parar un parell de vegades, la cadena sortia fora i dins dels plats cada vegada que utilitzava el desviador, tenia que anar amb comte, durant tota la cursa.Després férem una grupeta en la qual aplegarem a una zona no molt ben senyalitzada i allí sense adonar-nos retallarem uns 400 metres, sense anim de fer-ho, doncs no trobabem cap cinta que ens indicara el camí a seguir. Però bé, una vegada incorporats al traçat de nou tocava defendre posició i el camvi no em deixava fer-ho, perquè  a un rampó de terra torna a sortir la cadena, em fa ficar peu a terra i desengantxar la cadena altra vegada, perc uns 30 segons més.
A les últimes sendes de baixada es quan aventatge a la gent del meu grup i aplegue a meta en solitari després de les últimes pujades abans d'aplegar a Callosa. Una marxa molt entretinguda!

Finalitze el 30 i el 13 máster 30. D'ací dues setmanes a Beniarbeig on segurament debutarà el meu germà després de recuperar-se de la mà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada