dilluns, 10 de desembre del 2012

CICLOCROSS V. DE CASTELLÓ

La sèptima cita a la Challenge i tot un clàssic a Villanova de Castelló pel que fa al ciclocross i més emotiu que mai recordant a Pascual Monparler.
Un nou circuït, molt ràpid algo brut pel que fa al terreny, però que al final ha agradat a tots. 50 corredors en parrilla entre màsters 30 i sèniors, molta gent.
A aquesta cursa he donat tot el que podia, ja que era dificil distanciar-se dels rivals donat la rapidesa del circuït, llevat d'alguna recta on he "guardat la roba" ja que era impossible ficar-se a tirar, tots s'aprofitaven del rebufo per no despegar-se.

La velocitat ha sigut elevada, fent una mitjana propera als 27 km/h una autèntica barbaritat tinguent en compte que en el circuit que més ràpid hem rodat, no superavem els 25 Av. Sense més historia he entrat amb un altre corredor sense disputar-li l'esprint, la veritat es que ja estava buit. Acabe el 27 de 45 corredors que han finalitzat. A diferència de l'any passat, pareix que el gas no s'haja acabat i vaja a més. Espere continuar aquesta bona linea.

DADES GPS 


A la cursa junior el meu germà feia recital de força i potencia dalt la bici, però a lúltima volta just quan millor rodava de tota la Challenge va tindre un contratemps que el va fer caure, llastimant-se la mà i partint la forca de la bicicleta. Anim Adri!!


La próxima cita serà la Internacional de Valencia. Objectiu millorar com siga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada