dilluns, 28 de febrer del 2011

MARCHA BTT ALGINET, LA PRIMERA

No he vist mai tant de nivell a una marcha, practicament tot el mon que competix en Open i Ciclocross i gent nova que està molt en forma, en total uns 450 bikers en ganes de provar-se per vore com están abans de la competició oficial.

A l'eixida, uyy primera errada, ni pose el comptaquilòmetres a zero ni comprobe el funcionament del pulsòmetre el qual no marcava res. L'eixida en teoria neutralitzada, però prompte ens fiquem a 45-50 km/h i no enganxe en el primer grup, toca batallar en les primeres rampes trencades on veig a molts coneguts. Després en la primera baixada trencada, mala sort! cau la botella d'aigua i no la veig a cap lloc, ara toca fer la cursa amb 40 km per davant i sense aigua. aguante bé i veig a gent que reialment van molt bé cara amunt, i jo com sempre em veig perjudicat a les zones ràpides de baixada i les tècniques de pujada on es formen innumerables taps.





El fet de no poder beure, m'impedix prendre el gel i per tant no m'alimente com toca i a patir, els últims quilòmetres agafe el ritme però a 2 km de meta en una curva a priori sense perill, resulta que te molta arena i a 40 km/h caic i rascada a la cama amb abundant sang. Aplegue despagat al final amb 2h16' el 88 de la general i de tiro a l'ambulància a vore si em fan un poc de xapa i pintura, per sort la ferida no es tant com pareixia i es salda amb punts de tirita.








De la marcha, que és la primera resalte el nivell altíssim ja que en els primers 26 minuts després d'entrar el vencedor hem entrat 88 participants, la qual cosa és difícil vore a una marcha, les diferències han sigut mínimes! Espere el dissabte no tinga cap caiguda i més endavant estar en el punt de forma adequat.

1 comentari: