dimecres, 10 de març del 2010

I PROVA OPEN C.V. XC POLOP

Dia plujós a La Marina, on comence el primer any com a participant federat de L'open de la Comunitat Valenciana.
Amb molta il·lusió i nervis preparem el viatge Miguel Angel i jo per afrontar un dels objectius de la nostra temporada en particular, sumar algun puntet en al llarg de les proves del Open.
Ja a la eixida, els gallitos de la competició: Betalu, Moll, de la Fuente, Benito, Torres, i els sub 23 més forts que mai, prenien la eixida disparats, cap a la primera rampa de formigó, a un ritme inalcançable per a mi. Faig una eixida roïn, molt ofegat i amb les pulsacions pels núvols (producte dels nervis).



Aquestos nervis de l'escomençament, em releguen a la penúltima posició del grup elit i sub-23, on comence a encadenar una sèrie d'errors, que em porten a terra dues vegades, sense conseqüencies físiques, però amb la direcció de la bici, totalment girada. Pare a solucionar el problema (pense: mare de Deu, ja soc l'últim i no veig a ningú), gire la direcció amb totes les meues forces i senc un "rac", "no se si me l'he carregada!", però decideixc continuar i acabar com puga.

Prompte ja divise al penúltim del grup i el passe prou ràpid.



No tardaria molt a agafar-me David Gallardo, el guanyador de la prova de master-30, i el terreny més favorable per a mi, començava a acostar-se. Era un cricuit de 8km amb unes sendes xulíssimes, per anar ben ràpid i aixó es el que vaig fer, disfrutar-les, encara que per darrere demanaven pas i anaven i molt ràpids.

Faig la primera volta (de 4) en 39', i em proposse, una vegada conegut el circuït, no cometre tantes errades com al principi.



El fang i l'aigua comencen a passar factura, i tampoc se si la direcció de la bici es doblegarà i caure, tota una incertesa, i per acabar de rematar, la cadena es traba pel fang i es queda bloquejada almenys 5 vegades, la qual cosa m'obliga a baixar de la bici per sol·lucionar-ho.

Transcorre una altra volta, i observe que es molta la gent que abandona per problemes mecànics (sort que la meua es alemana!jeje!) i caigudes, ja que hi ha una trialera de pedres, molt esbarossa.



Comence a pensar que el fet de puntuar es una utopia, i no vaig a conseguir-ho, almenys en la meua primera prova. Però no es així, abans de que en passaren com a doblat algunes makines, consegueixc alcançar algun èlit i passar-lo en la classificació.



Acabe en 2h i una volta menys, per ser doblat, amb una classificació oficiosa com a 28 de la categoria èlit, amb 3 corredors per darrere meua i amb la sorpresa d'endurme a casa 3 puntets en la general. Tinc la oportunitat de compartir les primeres sensacions amb Adelino Moll, que em conta les dificultats que ha tingut a la cursa; un gran biker, si senyor!



Amb el sabor agre-dolç d'haver-ho pogut fer millor, però amb un dels objectius de la temporada acomplits (tant sols porte practicant bici 1 any i mig), espere preparar la prova de La Barraca amb millors condicions i sort.

Ens vegem el 25 d'Abril.La bici engantxa!

Més Galeria. Que fàcil es veuen les trialeres desde les fotos!





dimarts, 2 de març del 2010

AUTONÒMIC BIKE MARATON QUESA

Duresa, es la paraula d'aquest autonòmic. El circuit constava de dos ports amb 3 trialeres molt guapes, tot açó amb la motivació dels corredors per ser la primera prova important de l'any.Fins i tot va vindre el biker mundialista Sergio Mantecón que va motivar encara més els corredors valencians.

Comencem rodant en gran grup, erem uns 200, en la primera pujada,curta però intensa, la gent es dispara i comencen els atacs. A mí comencen a pasar-me molts bikers i decideixc reservar un poc per el que ve. Arriben les rampes dures i comence a pujar bé, solt, però pose 2 vegades el peu a terra i el meu company d'equip Miguel Angel va xafant-me els talons.

Apleguem al que m'agrada a mí, la primera trialera, llarga i molt divertida, però amb massa trànsit, cosa que m'obliga a frenar en nombroses vegades.

Entrem al poble i la gent està volcada amb la prova ( un 10 per a l'organització), des d'ací ens dirigim cap a la "insubible" amb rampes del 23% i molta gent "a pata". Ja en la segona trialera comencem a baixar i el trànsit es més notable, cosa que no em permet avançar en aquest terreny favorable.

Però em trobe bé i acabé amb la última trialera avançant algun corredor.

Primera prova com a federat amb el resultat següent:

El 157 del autonòmic, 32 elit bike maraton, 2h 57', 16,9 Av., 164 ppm.

El meu company Miguel Angel i jo esperem estrenar la equipació del GD Belga puntuant a la primera prova de Polop del Open de la CV.