dilluns, 17 de juny del 2013

VOLTA A PEU A BENISSA. FINAL CIRCUIT DE LA MARINA

Podriem dir trail de Benissa, per la seua duresa. Molta calor per a despedir el circuit del 2013, i un recorregut modificat, tal vegada massa extrem pel que fa al desnivell i que no es propi d'una cursa popular, sempre des del punt de vista constructiu.
En un principi anava mentalitzat de que a aquesta cursa era molt dificil baixar de 4' el km i l'objectiu era baixar de 4'07'' que vaig fer l'any passat. Després de fer una primera volta al poble realment dura, ens dirigiem cap a Senija primer amb un tram de baixada i després una pujada suau però constant fins aquesta localitat. Fins el moment anava a 3'59'' el km, sabia que estava anant massa ràpid. Després a la tornada cap a Benissa ho vaig pagar, ja que el cansanci i els rampons que quedaven em durien a marcar un temps en meta de 40'21'' a 4'10'' el km, no massa bona marca, però tinguent en compte que tots els altres participants també notaren la duresa de la prova i no feren uns temps en consonància al que normalment fan. El 82 d'uns 1200 participants, realment rebentat, però satisfet ja que abarque quasi el top-40 de la general i acabe el 42, superant gent que mai pensaria que els podria superar.
En comparació a l'any passat que vaig acabar el 67, enguany ha hagut un bot de qualitat i poc a poc vaig trobant un estil d'entrenament més individualtzat i més acord al meu físic, temps i llimitacions.

Resum del Circuit:

Verger pos.144
Teulada pos. 105
Pego pos. 88
Pedreguer pos. 99
Ondara pos. 73
Calp pos. 98
Benissa pos. 82

Per altra banda, no anava assoles a Benissa, també feren una cursa molt bona Loren i Carlos que entraren apenes a 2' de mi, entre els 150 primers, bravo!


I per a mi, el meu ídol, Adri, que va fer una cursa memorable fent la seua segon millor marca personal, acabant el 7é dels juvenils i 11é a la general del circuit, on hi havia més nivell que mai. Ara campió, l'any que ve als sèniors a donar-ho tot!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada