dimecres, 27 de març del 2013

MARXA BTT BENIARBEIG. CIRCUIT BTT DE LA MARINA

Per a mi algo novedós la marxa de Beniarbeig, eren dues voltes a un circuit de 15 km, molt exigent i ràpid. Afrontava la segon prova d'aquest circuït amb moltes ganes i en esperança de millorar pel que respecta a la meua categoria, però no ha pogut ser.





Començaren pegant 3 voltes al poble per llocs no molt apropiats, ja que anavem neuatralitzats i erem uns 250 participants, tot perque encara faltava personal per col.locar a alguns encreuaments. Després eixida llançada cap amunt, però com la gent està molt forta apleguem molt junts a la primera senda, primer tap. Després cadascú agafant ritme com pot, sabent que a la mínima equivocaió als de davant ja no els veies i els de darrere t'agafaven enseguida.
Dient açò dos errades em relegaven de llutitar per entrar entre els 25 primers, una eixida de cadena i que la càmera de repost es despegara de la "tija".
En la segona volta observe que la gent està molt desesperada, si la setmana pasada una grupeta ens equivocarem en un encreuament per no estar ven senyalitzat, el diumenge hi havia gent tramposa amb totes les lletres que coneguent molt bé el circuit retallava per camins adjacents davant dels ulls dels que estavem fent-ho bé. Açò no era per falta de senyalització.Però bé, intente acabar el més avant posible, atacant als que m'acompanyaven en l'última pujada, però finalment soc rebasat per un corredor de Màxima Bikes, amb el qual havia fet quasi tota la cursa.
Acabe el 32 en el lloc 15 de màster-30. El meu germà també s'estrenà al Circuit amb una meritoria 5a posició en juniors, va fer una segon volta espectacular!
Ara a preparar amb les millors condicions possibles la marxa de Xaló.

dijous, 14 de març del 2013

MARCHA BTT CALLOSA. CIRCUIT BTT LES MARINES

Després de decidir abandonar el Open de la CV i no participar en cap prova més, ara estic amb moltes ganes de circuit btt i espere fer el nombre máxim possible de marxes.
La primera arrancava a Callosa, on feia un dia perfecte i a més allí el terreny es espectacular amb les millors sendes de la comunitat, sense cap dubte.






Només eixir pujavem un xicotet port molt intens i dur, on no vaig poder posicionar-me com toca de cara a la primera senda, fent-la prou lentament degut als taps, després ens acostarem al circuit del Open a Xirles on em conec francament bé totes les seues sendes i m'encanta. Però uns problemes a la cadena m'obliguen a parar un parell de vegades, la cadena sortia fora i dins dels plats cada vegada que utilitzava el desviador, tenia que anar amb comte, durant tota la cursa.



Després férem una grupeta en la qual aplegarem a una zona no molt ben senyalitzada i allí sense adonar-nos retallarem uns 400 metres, sense anim de fer-ho, doncs no trobabem cap cinta que ens indicara el camí a seguir. Però bé, una vegada incorporats al traçat de nou tocava defendre posició i el camvi no em deixava fer-ho, perquè  a un rampó de terra torna a sortir la cadena, em fa ficar peu a terra i desengantxar la cadena altra vegada, perc uns 30 segons més.
A les últimes sendes de baixada es quan aventatge a la gent del meu grup i aplegue a meta en solitari després de les últimes pujades abans d'aplegar a Callosa. Una marxa molt entretinguda!

Finalitze el 30 i el 13 máster 30. D'ací dues setmanes a Beniarbeig on segurament debutarà el meu germà després de recuperar-se de la mà.