dilluns, 17 de desembre del 2012

CICLOCROSS INTERNACIONAL VALENCIA

En poques curses he estat tant concentrat com en aquesta, he descansat i he cuidat prou l'alimentació durant tota la setmana i la veritat es que en l'escalfament les sensacions eren millor que mai, no podia errar si volia avançar posicions a la general.
Tampoc puc dir que siga un corredor amb mala sort, ja que l'any passat tant sols vaig punxar en una cursa i enguany m'ha tocat en aquesta.
La sortida prou normaleta, m'avancen alguns corredors, però ixc molt tranquil y en les zones que puc avance a la gent amb molta facilitat i bé de pulsacions. Però encara no haviem fet 700 metres quan he llantat a una mini vorera desunflant-se a l'instant la roda. M'ha tocat córrer a boxes agafant una bona cansera i sabent que el corredor que més a prop tenia estava a uns 3', anava últim destacadíssim! Però bé, no sóc dels que tiren la tovalla i la veritat que va ser una extra-motivació per intentar no quedar l'últim.
Així va ser, vaig entrar a boxes on per casualitat només tenia la roda trasera del meu germà i amb ajuda vaig camviar la roda i a rodar a tope. Pasà una volta i un altra i quasi no conseguia vore als que tenia per davant encara estaven lluny. Però abans d'acabar la 3a volta ja havia superat a 3 corredors, entre ells a Silvero i Pina, uns cracks.
Continua la remuntada en les següents voltes, demostrant en els trams tècnics que tinc molta potència de cames i no vaig molt alt de pulsacions. En les dos següents voltes passe a 4 corredors més i just abans d'entrar a meta soc doblat pels dos primers De la Fuente y Gallardo. Una llàstima perqué després de la remuntada m'haguera agradat no haver sigut doblat i haver avançat algun altre corredor.



La sorpresa ens l'enduguerem el meu germà i jo en acabar, ens donarem compte que la roda trasera la duia totalment frenada, donat que la llanta era més grossa que la que havia llantat. Aquesta cursa la considerarem com a entrene de potència, jeje!

Practicament em quede sense opcions d'abastar la posició 18 final, intentaré acabar el més dignament possible.


dimecres, 12 de desembre del 2012

ES VEN CONOR WRC SLX, TALLA M, PER 350 EUROS



COMPONENTS:

Manillar: Ritchey alu.
Punys: Conor
Frens: de disco Shimano hidràulics.
Manetes de camvi: Deore.
Potència: Ritchey alu.
Direcció: Ritchey
Forca: Rock Shock Dart 2
Plats y bieles: Shimano
Pedals: Shimano automàtics
Sillí: Selle Italia XR, antiprostàtic
Tija: Rithey alu.
Desviador: Deore.
Camvi traser: SLX
Llantes: Mavic 117.
Coberta delantera: Schwalbe Fat Albert
Coberta trasera: Hutchinson Cobra (nova)

Posada en casa 400 euros, gastos de enviament inclosos. Si  vens a arreplegar-la 350 euros

Més informació: raalbo81@hotmail.com
La bici es troba a Tavernes de la Valldigna (València)



dilluns, 10 de desembre del 2012

CICLOCROSS V. DE CASTELLÓ

La sèptima cita a la Challenge i tot un clàssic a Villanova de Castelló pel que fa al ciclocross i més emotiu que mai recordant a Pascual Monparler.
Un nou circuït, molt ràpid algo brut pel que fa al terreny, però que al final ha agradat a tots. 50 corredors en parrilla entre màsters 30 i sèniors, molta gent.
A aquesta cursa he donat tot el que podia, ja que era dificil distanciar-se dels rivals donat la rapidesa del circuït, llevat d'alguna recta on he "guardat la roba" ja que era impossible ficar-se a tirar, tots s'aprofitaven del rebufo per no despegar-se.

La velocitat ha sigut elevada, fent una mitjana propera als 27 km/h una autèntica barbaritat tinguent en compte que en el circuit que més ràpid hem rodat, no superavem els 25 Av. Sense més historia he entrat amb un altre corredor sense disputar-li l'esprint, la veritat es que ja estava buit. Acabe el 27 de 45 corredors que han finalitzat. A diferència de l'any passat, pareix que el gas no s'haja acabat i vaja a més. Espere continuar aquesta bona linea.

DADES GPS 


A la cursa junior el meu germà feia recital de força i potencia dalt la bici, però a lúltima volta just quan millor rodava de tota la Challenge va tindre un contratemps que el va fer caure, llastimant-se la mà i partint la forca de la bicicleta. Anim Adri!!


La próxima cita serà la Internacional de Valencia. Objectiu millorar com siga!

dilluns, 3 de desembre del 2012

CICLOCROSS SUECA

Una errada a la campa de fang m'ha privat de completar la millor cursa en ciclocross en 2 anys.

Amb molt de ganxo he sortit i no m'ha costat gens aguantar la roda dels de davant fent tota la campa de brosa en 7é lloc, ara si però, si hi havia un lloc complicat al circuït de Sueca era la campa de terra, que amb l'última ploguda de la nit del divendres s'havia transformat en un fanger on era molt dificil mantindre l'equilibri. Bé, la primera volta només em veig superat per 2 o 3 corredors  i encare ja el segon pas. Un company m'avança a la campa de fang i quasi em fa l'esmolador, una maniobra que no m'agradà gens i em ficà nerviós, el just per a caure en la següent corva en tot el fanger.
Com a conseqüència d'açò em pasen 3 corredors, el pedal esquerre està saturat de fang, les sabates també, no hi ha manera de calar i la cosa es complica. Fins que surt a l'asfalt no em puc desfer del fang i la maniobra em costa 3 o 4 posicions més, ja he perdut la concentració i algo de força. Les 3 voltes que queden han sigut una baralla quasi solitaria i molt dsesanimat, no he disputat ni l'esprint als companys que venien en mi l'última volta. Acabe el 28 de 38. El 19 a la general màster 30.

DADES GPS

No perc l'ànim de seguir progressant i que vinga aquella cursa on a la fí puga donar el 100% sense excuses.