divendres, 27 de juliol del 2012

VOLTA A PEU SIMAT 2012

Ja havia desconectat de les proves a peu, però com vaig fent aquestes setmanes, continue apretant un dia a la setmana, i que millor que anar a Simat a disputar la popular. Recorregut que es presentava un poc complicat amb les dos pujades al carrer de la font, que es feia molt dur.

La veritat que molta gent es va donar cita el dimecres, a més cada vegada més nivell, propiciat pel temps que te ara la gent per a entrenar.

L'eixida va ser caótica, perquè teniem que haver agafat un altra direcció i ens van tornar a fer pasar per meta, coses que pasen alienes als organitzadors i poca implicació dels que treballen ixe dia.

FOTOS CURSA

Però bé, ja en carrera no teniem els km's com a referència ni sabiem quans km's eixien en total. Jo vaig calcular uns 6 km's, per tant em vaig marcar un ritme prou elevat d'eixida, a uns 3'50'' el km, que sabia que podia aguantar-los. A la tornada al poble, els organitzadors van intentar arreglar el problema afegint una nova traçada d'uns 800 mts. que francament no em vingué bé, ja que anava justet.

El baixó vingué a l'ultim km, junt a la pujada de la font on em rebasaren diversos corredors. Aplegue a 3'58'' el km amb bones sensacions, ja que feia 1 mes que no corria a peu.

diumenge, 22 de juliol del 2012

AUTONÒMIC CRI

Tres setmanes rodant suau amb la bici, básicament per agafar fons, però totes les setmanes toca apretar un poquet i d'aquesta manera m'he decidit a fer l' autonòmic, per a recordar-li al meu cos que tot no es fàcil.

Al grup èlit ens tocà rodar a la vesprada amb aire en contra per a tornar de la circuitada de 19,5 km's de llargaria. Una vegada a l'eixida comprobe que la gent va molt preparada en quan a material, però les meues ganes estan intactes en el meu retorn a la competició.



Ixc molt bé, agafant ritme, ben col.locat a la bici amb la postura de contrarrellotge, traçant les curves més perilloses amb molta pericia i sempre per damunt dels 40km's per hora. Al km 8 em supera el primer corredor, que ritme! Si jo portava 43 de Av. ell anava per damunt dels 50 Av., buffff!

Aplegue a Sollana molt bé de cames, però en fer la volta a la rotonda per tornar em trobe amb l'aire en contra i comença el meu calvari particular, "el hombre del mazo" apegat a roda. Pot ser no supere els 33 km's per hora en tot el que queda, fatal!

Encara em superen dos corredores més que van molt forts, que cames!

Primera prova per a les meues cames, que sincerament estan poc treballades per aquests esforços, aplegant a meta a 35,5 Av. o 32', el 14 del grup èlit.

Toca seguir currant el fons i el gimnàs per a seguir sumant en forma.

dimarts, 10 de juliol del 2012

EL RETORN A LES DOS RODES

Després de entrenar uns 5 mesos en running ara ja va de bò amb la bici. Després de renovar la maquinària, amb carretera "la Madone" i MTB "la Superfly" totes elles de Trek, ja m'he posat en marxa amb 5 eixides llargues on he anat pausat.

Pausat perquè les cames estan molt fluixes, ja que els grups musculars de la bici no estan gens treballats des de fa temps i el cul em fa molt de mal, com si fora un globero!

El pròxim repte serà fer l'autonòmic de CRI, sense cabra i sense aspiracions a res però amb ganes d'agafar ritme, per al ciclocross.

Cada vegada m'agrada més la Superfly de 29', absorvix tot el que es posa per davant.

diumenge, 1 de juliol del 2012

TRAIL- PUJADA NOCTURNA MASSÍS DEL MONDÚVER. XERACO

Primera presa de contacte a les curses de trail i la veritat es que ha sigut una experiència per a repetir. En l'arreplegada de dorsals veig alguns coneguts, com Andreu, Padilla, Bill tots plegats a disfrutar de la ruta preparada pel club de muntanya de Xeraco tant corredors com caminants .

La cursa comença amb puntualitat anglesa i una vegada travesem la nacional neutralitzats per la policia, apleguem a l'alfombra del xip amb ganes d'enfilar el primer tram d'asfalt.

No tardem a fer una grupeta d'unes 15 persones les quals anem al capdavant a un ritme d'uns 4' el km sempre cap amunt, i traguent prou distància sobre els perseguidors. Ara bé a la senda pague l'esforç i m'endarrerisc unes 7 o 8 posicions fent-se aquest tram molt dur aplegant a la màxima de pulsacions.

Una vegada aplegats a la pista forestal ens avituallem amb el "gel" i aigua i recupere l'alé ràpidament per agafar ritme en un grup que formavem 4 persones, les quals quasi rodem junts durant els següents 7 km's.

Quan s'acaba la pista forestal perc el contacte amb aquest grup, però en la baixada soc capaç d'alcançar-los i llance l'atac, francament baixe bé. Tot fins l'ùltima pujada on em tornen a agafar i ja apleguem a l'últim tram del trail, la baixada fins a meta. Allí un dels corredors agafa ventaja i no el podem agafar, porta bon ritme.

Al final aconseguixc mantindrem a 4'30'' el km i entre a meta amb molta calor i xorrant de suor com mai, ja que la tempratura i l'humitat han sigut extremes. Posició número 21 molt satisfet!!



DADES GPS

Bé ara a probar els nous joguets, la Trek Madone i la Superfly per preparar exclusivament en bici la temporada del ciclocross.