dimarts, 29 de maig del 2012

VOLTA A PEU A PEDREGUER, CIRCUIT DE LA MARINA

CRÒNICA INVERSA Per variar un poc i innovar, comence la crónica pel final. A les 20:20 h agafarem el cotxe per tornar a casa amb un somriure d'orella a orella i comentant les anecdotes de la cursa. Lo del somriure es perque em fet una gran cursa, amb uns bons temps de Carles Cors i Adrian que van millorant dia dia i que aconseguixen baixar entre 3 i 4 segons per km en cada cursa, impressionant!! Per la meua part he marcat un crono de 40'40'' a un circuit molt dur al seu pas per l'interior del poble on acumulavem per volta uns 40 mts de desnivell positiu, però havent batit la meua millor marca en 8000 mts en 22'', clavant el crono en 31'44''. Ara ja se que les populars de l'estiu poden anar francament bé si no hi han lesions i continue entrenant com ho estic fent. La veritat es que estava molt posat a la cursa des del començament, tal vegada massa ràpid, ja que fins al km 7, practicament anava a 3'54'' el km i eixe esforç l'he pagat en els durissims últims 2km on no he pogut baixar de 4' 25'' el km, entrant a meta quasi tirant el fetge per la boca a 4'03'' el km. A destacar l'ambient, la banda de música, que posa la nota de color en els moments previs i la sensació de tristesa, ja que s'acaba el circut de la marina amb la próxima cursa de Benissa, ens ha engantxat moltíssim
.

dimarts, 22 de maig del 2012

CIRCUIT DE LA MARINA, JESÚS POBRE

La setmana pasada estrenava calçat nou, més apropiat per a la meua manera de córrer i que fan que acumule menys fatiga muscular a les cames. Després d'entrenar 3 dies i no tornar a recaure en sobrecàrrega al soli, estava francament motivat per afrontar la cursa de Jesús Pobre. Ja havia sentit parlar del recorregut d'aquesta prova, amb alguna pendent pronunciada i uns 80 mts de desnivell.1100 persones ens donarem cita a la xicoteta localitat de La Marina amb una temperatura molt més suau que la setmana pasada. Els primers km eren cap avall marcant al km 2 7'24'' i mantenint-me encara fresc. Després amb el pas dels km vaig saber regular molt bé i no precipitar-me aguantant en una grupeta de 4 o 5 corredors on marcavem un ritme constant de 4'. Quan aplegarem al km 7 ja anavem a 4'01'' i el pas pel km 8 el vaig fer en 32'14'', no està gens malament tinguent en compte el desnivell que ja portavem acumulat.
Però el més dur encara estava per aplegar, era l'entrada al poble, amb una pujada constant d' 1 km i una xicoteta baixada a meta, on vaig marcar 40'01'' a 4'05'' el km, en la posició 94 (55 sènior)i molt content de la que ha sigut fins ara la meua millor cursa a peu. Avance a la general fins la posició 26. GENERAL Un poc més tard aplegà el meu germà, que tornà a batir les seues marques 49' a 5'03'' el km, colocant-se el 4rt dels juniors a la general, completant la millor setmana dels germans Àlvarez.

dimarts, 15 de maig del 2012

VOLTA A PEU A ONDARA. CIRCUIT DE LA MARINA

Una setmana un poc atípica, amb 1 sobrecàrrega al soli, que arrossegava des de la cursa de Pego i que a l'entrene del dilluns continuava sent molt dolorosa, em duia a entrenar el dimarts a la piscina fent les sèries adaptades a l'aigua. Els següents dies descans total en vore que la sobrecàrrega no és reduia i volia estar bé per a la cita d'Ondara. El dissabte amb molta calor i la companyia del meu amic Carles i el meu germà, anarem a Ondara on uns 1500 participants és donaren cita a la 6a prova del circuit. L'eixida és dona amb 33 C º de temperatura i un recorregut per davant en ascens a la segona meitat del traçat amb un rampó que quasi et duia a anar a peu.
Precisament quan entrarem an aquest terreny el meu físic comença a vores minvat i vaig passar de fer menys de 4'el km a rodar a més de 4' 20'' al km amb la sensació constant de fatiga per la calor. L'entrada triomfal al poble amb molt ambient i baixada espectacular a meta on la gent no deixava d'animar, la veritat que una de les aplegades més espectaculars del circuit.
El resultat: posició 150, 92 sènior. Amb un temps de 40'09'' a 4'08'' al km. A la general escale unes 5 posicions colocant-em el 36 dels sèniors, però seguent cada vegada més difícil escalar posicions. GENERAL Carles aplegà batint la seua millor marca i amb la sensació de poder haver apretat més, aplegà sencer. I Adrian amb la posició 16 dels júniors, és col · loca provisionalment el 5é de la Classificació General, malgrat dels problemes musculars que va tindre al km 2.

dimarts, 8 de maig del 2012

VOLTA A PEU A PEGO. CIRCUIT DE LA MARINA

Aquesta setmana he cambiat els entrenes de manera radical, rodant molt en muntanya y acumulant desnivell, per acondicionar el meu cos a les dures rampes de les pròximes curses, durant l'últim mes sempre havia rodat en plà, greu error que m'ha condicionat a les últimes proves.
Pareix que les setmanes passen molt ràpid, ja que totes tenen la seua cursa el dissabte per la vesprada. En teoria la cursa d'aquesta seria molt menys dura que la de Teulada, perque al rutòmetre marcaba tant sols 30 mts. de desnivell positiu, però en realitat sols en un dels carrers pels que passavem ja hi havia eixe desnivell. El circuit era molt enrevessat , amb molt de pas per contra meta i 3 pujades al calvari de Pego. Aconseguixc mantindre un ritme fins el km 7 de menys de 4' el km, però la fatiga de les últimes pujades em fan passar pel km 8 amb 32'08 '' molt bé tinguent en compte la duresa del traçat, però lluny de baixar de la barrera dels 4'. A mesura que faig els últims mts. de cursa observe que he deixat darrere a molta gent que normalment acaba davant meua.
Entre amb un temps de 40'39 '', el 136 d'uns 1300 participants, posicionant-me el 41 a la general sènior , fent la millor cursa de totes les que porte. Classificació general dels sèniors masculins: http://www.somesport.com/circuitapeu/2012/punts2012.asp?busca=Senior+masc&submit=Consulta Per una altra banda el meu germà batí la seua millor marca i aconseguí entrar a 5'08'' el km, superats els seus problemes de genoll a aconseguit escalar en la general una posició més colocant-se el 6é.
Per a mi l'alegria del dia, cada dia superant-se i treballant dur. Ànim Adri!!