dimarts, 27 de setembre del 2011

III MARXA BTT EL LLOP, VILLALONGA

No se si marxa o entrene perquè per primera vegada he llantat en una cursa. I he llantat quan rodava còmode i necessitava que obrira pas la gent per a engranar el bon ritme que portava.





La veritat es que les sendes eren molt pedregoses i apenes sorties de la traçada ja tocaves autèntics cudols. Però tota la culpa la tinc jo, ja que no duïa ni bombeta d'unflar ni recambi de cambra, a més la llantada va ser laterar i no hi havia manera de sellar-la.

Però ací és on apareix el companyerisme i la qualitat humana dels bikers i organitzadors, ja que un xic sense pensar-ho em va pasar la seua bombeta i va continuar avant, jo no el coneixia de res. Després un fotògraf es va oferir a acompanyar-me on hi havia gent per a que em portaren a Villalonga donat que ja no pensava ni en arreglar la roda, i per acabar un motorista em va ajudar a canviar la coberta i posar una cambra de valvula fina que desinteresadament ens va deixar un biker. Moltíssimes gràcies a tots i aquells que es van interesar en ajudar-me!!! Sou uns craks i feu el ciclisme gran.




Al remat després de quasi 1 hora perduda em vaig posar en marxa i vaig acabar la ruta de la manera més decent possible i tornant a punxar la roda en la baixada a la via de L'Orxa.


23% de desnivell, jujuju!!

dimarts, 20 de setembre del 2011

I MARXA BTT XÀBIA

Pensat i fet anàrem a Xàbia Miguel Àngel i jo amb la intenció de no perdre ritme de competició.
La parrilla d'eixida amb un 200 bikers preparats per a gaudir de la ruta proposada pels de La Marina.
Eixida neutralitzada i en la primera rampa, ras!, enganxada de la cadena i a remontar posicions. Totes les rampes eren molt exigents i sempre per dalt del 14%, aplegant al 21%, una autèntica muralla que a mi em feia patir i perdre alguna posició. Però encavant venien les dues trialeres, Teuleries i Gurugú, expectaculars les dos, amb curves en camvis de direccions per a gent tècnica, barrejades amb escalons que et feien pujar l'adrenalina i les pulsacions.
Al segon port important i com a vista una cala de Xàbia, ens equivocarem, ja que no hi havia ningú indicant quina direcció teniem que prendre. Tocava tornar a remuntar, i d'anar el 23, vaig poder remuntar a la posició 20 ja cap al final de la cursa,acabant en aquesta posició en 2h.

Sense dubte per a tornar a repetir!





















dilluns, 12 de setembre del 2011

XII MARCHA BTT ALBORACHE

La primera de les marches que dispute després de l'estiu, sabia que aplegaba just de forces a les cames i efectivament a l'eixida ho vaig comprobar.

Eixim i una caiguda molt forta es produix al meu costat, de milacre no caic. Els implicats a l'hospital, espere la seua recuperació siga ràpida. En el primer bucle agafe el ritme, però les cames no estàn fresques, fan mal i no trac potència suficient per a enganxar una bona roda. Al segon bucle decidixc aguantar en un grup de gent que rodava al meu ritme fins que després del pas pel riu en el següent port, comence a posar ritme i em quede assoles amb la idea de agafar algú per davant, però no hi ha temps i la baixada al poble es massa ràpida, aplegant el 55 en un temps de 2h 01'.




Aquesta marxa, cada vegada te més nivell i ahir es reuniren lo milloret de la zona i la Comunitat Valenciana, també és una alegria saludar a amics com Calabuig i Soler i comentar amb ells com ha anat la cursa.

Per cert Mifsud 3er junior(trofeu) acabant a la posició 36, enhorabona crak!

Pel que fa a la preparació del ciclocross, trobe que funciona bé, ja que estic acumulant molt d'esforç en els entrenes i a les cames és nota. Tindré que anar combinant més descansos per poder traure profit en les pròximes proves, descans actiu sobretot.