dimarts, 31 d’agost del 2010

CASI SLIKS

Avuí em tornat a rodar junts Miguel Àngel i jo per a fer el port de Barx, Antenes i barranc de Manessa. En total 50 km. La roda de darrere es un autèntic "slik", totalment llisos sense agarre, estan per a camviar. La roda de davant, està perfecta.
En el port de Barx Miguel tenia ganes de provar-se i el tio ha fet 14'15'' tot un rècor. Jo també he rebaixat el meu deixant-lo en 15' justets, sempre intentant seguir l'estela de Miguel però no alcançant-lo. Després de pujar les antenes, a disfrutar baixant el barranc! Baixant si que no m'avances!

dilluns, 30 d’agost del 2010

RECONEIXEMENT A ALBORACHE

Com d'ací dues setmanes tenim la marxa d'Alborache i no volem trobar-nos amb sorpreses al recorregut, el Miguel se l'ha baixat al gps i em anat a fer-lo. Un recorregut no tècnic però divertit, el qual pareix que no siga molt dur si la calor no ens apreta. En definitiva, m'agrada, però la meua condició física no pareix la idònia en aquest moment, perquè apenes m'apretaba el meu company en alguna pujada, a mi em tocava patir per seguir-lo.
En total 41 km de recorregut.


Preparant les bicis. A més durant el recorregut Miguel ha perdut el mòvil i un xic molt amable que també estava fent el recorregut l'ha trobat i ens l'ha donat.




Tota d'un trago!

Avuí dilluns he pujat amb la flaca fins que he tingut temps al Montduver, completant 48 km a intensitat màxima, suant la gota.

divendres, 27 d’agost del 2010

JOÉ QUE CALORRRRR!!!!

Impossible fer bici amb aquest temps, ahir eixida prevista de 70 km per tornar a rodar, però quan aplegue al port de Barxeta 43,5 Cº i mitja volta i a casa amb les pulsacions pels nuvols.
Huí pel matí he rodat tranquil amb el meu germà sobre la btt, però a les 9:30h ja feia 34 Cº i només hem pogut fer 30km de tècnica.
Demà a Alborache.



D'estes he begut unes quantes i ara es nota dalt la bici!

dijous, 26 d’agost del 2010

TORNAR A ENTRENAR

Després d'estar de viatge ara toca tornar a maxacar-se dalt la bici, espere que després de 12 dies no haja perdut molta forma, ja que almenys de pés no he aumentat.
Estes són algunes de les fotos curioses que he pogut fer a Alemanya.


Canondale flash ferro



Que dificil ès trobar-les a Espanya!

Porte dos dies fent natació i huí ja toca apretar amb la de carretera amb una volta de 70 km per Xàtiva.

dissabte, 14 d’agost del 2010

NOU RÉCOR

Pensat i fet i després de comprovar que no plovia he agafat la btt amb les rodes un poc desunflades i m'he llançat cap al port de Barx per fer un poc de pujada. Eixint des del camí de dalt, he començat a pujar prou ràpid i en trobar-me bé he decidit tirar fort fins a dalt. La sorpresa ha sigut quan he vist que havia baixat el meu millor temps amb btt, deixant-lo en 15'38'' i aixó que no soc un bon escalador, però pareix que el treball de l'estiu va notant-se.
Ara 10 dies de paró per vacances, que llàstima, ara que anava tot dalt de dos rodes!!!

divendres, 13 d’agost del 2010

ÙLTIMA ABANS DEL MAL TEMPS

S'acosten uns dies on el temps no ens deixarà rodar amb la bicicleta i per aixó he fet una última pedalada a fons amb la bici de carretera. He rodat 47 km en 1h 43', pujant el port de Barx en un poc menys de 16 minuts a uns 10 segons del millor temps que he marcat, no està mal per anar "coixo" fa uns dies.
El temps més fresc ha sigut bon company en aquesta matinal abans de parar el cap de setmana.



Plà de Suros, un paissatge propi d'Astúries

dimecres, 11 d’agost del 2010

DESAPAREIX EL DOLOR

Toquem madera, però hui pareix que haja posat punt final als problemes del genoll.
He fet una eixida amb el meu germà, que m'ha acompanyat un bon tros, després curiosament ell també està patint un dolor en el genoll similar al meu. El cas es que he intentat tirar ben fort en un parell de rampes i ha anat tot de categoria, com si res, cap molèstia, i el que es el millor m'he recuperat sempre rodant amb la bici per a regenerar i continuar sumant treball físic.
Com que anava tot bé, després de despedir-me del meu germà he decidit fer unes quantes pujades al 100% al Mirador, Granata i la zona del Open, completant 690 metres de desnivell positiu, 52km a 120 ppm.
Açò sumat als 50km de btt del dilluns i els 55km de carretera d'ahir = un pujonet de moral!!!

dissabte, 7 d’agost del 2010

ÚLTIMES FOTOS DE TORRENT

VOLTA A PEU PLATJA DE TAVERNES

Tot un clàssic de les voltes a peu el que es va disputar ahir, amb aproximadament 1500 participants i molt bon ambient.
Per a saber si tenia molesties en el genoll a l'hora de còrrer, vaig eixir de bon matí i vaig fer 9 km canviant de ritmes per comprobar efectivament que correguent no tinc ninguna molèstia, tot el contrari de quan agafe la bici, misteriós!
Ja per la vesprada ens juntarem un grup de gent de Benifairó a l'eixida: Artur, Ferràn, Juan, Joan, etc, i molts coneguts que s'acostaren a disputar-la.
La eixida prou trabada, intentant esquivar a gent durant els dos primers quilòmetres amb la conseqüent pèrdua de energia en aquestes maniobres. Encara així conseguia mantindre un ritme de 4'00''el quilòmetre.
Quan millor anava, va i al km 5 "flato" i a patir, però així tot vaig gaudir fins el final del bon ambient que hi havia a tota la platja, espectacular.
Al final 34'32'', bon temps per a mí, ja que l'any passat vaig fer 37'.
Total a 4'19'' el km.


dijous, 5 d’agost del 2010

UN POC MILLOR

Després de descansar un parell de dies, hui tocava fer sèries pujant, però com no sabia l'estat en el qual es trobava el genoll, he decidit fer cadencia i rodar uns 70 km a 30 Av. tot en plà a la carretera per comprobar com reaccionava. He continuat notant xicotetes punxades però menys freqüents i amb menys dolor, sentat a la bici no note res però quan m'alce a patir de la articulació.
La idea és no forçar per poder fer demà la volta a peu de la platja de Tavernes.



Que fràgils són els genolls!

dimarts, 3 d’agost del 2010

STOP, DOLOR

2 dies de parada obligatoria per vore si passa el dolor al genoll. Repassant el que he fet aquests últims dies, supose que es degut a una mala colocació de la "cala" a la bici de carretera, el que ha produït un moviment repetitiu gens bo per al meu genoll esquerre (possiblement tendiditis)
Amb el "mono" d'agafar la bici m'he quedat a casa, d'aquesta manera aprofitaré per a fer algo de gimnàs, i no perdre comba.