dimarts, 27 d’abril del 2010

MARCHA BTT LA CONCORDIA LLIRIA

Els que anem a marxes de btt ens estem donant compte que enguany hi ha molt de nivell.
No sabem si es per que l'open es molt curt i la gent sol anar a més marxes per mantindre el "feeling" de la competició o es casualitat.

L'eixida amb uns 200 participants, entre ells gran part de participants a l'Open de la CV, jo diria que al 65 %, els altres a la marxa de Novelda, es presentava un matí llarg amb aproximadament 50 km de recorregut.

Ens havien comentat que el recorregut era ràpit i rodador, jo crec que per a gent que roda prou amb bicicleta de carretera, donat que els 18 primers quilòmetres, rodavem a una mitjana de 25 km/h i no hi havien costeres d'importància. Jo no aconseguixc conectar amb el grup bó i em despenje als 6 km de començar, però pareixia que em trobava millor que a Navalon.

Quan millor rodava i amb la companyia de Toni de Despeña-t, va i ens equivoquem d'encreuament degut a una mala senyalització. Vam pasar de rodar a 40km/h a frenar desesperadament i tornar a començar a recuperar el ritme.En aixó que em va pasar el meu company d'equip Miguel Angel, que el tio està fortíssim i ja no vaig poder enllaçar amb ell!

A partir d'ací comença l'aventura en solitari i els problemes fisics que tant acuse, un calc de Navalon.

Després de pasar les sendes i trialeres d'escasa dificultat, enfilem els últims 10 kilòmetres de plà i rodar en plat gran, confirmant que a una mitjana de 22 km/h es una marxa de les més ràpides del panorama.

Les xifres:
- Pos. 59, la 13 categoria èlit.
- 2h30'
- 21,9 Av.
- 174 ppm
- inclinació màx. 14%.
- vel. màx 64km/h.
- Total 54 km.





dimarts, 20 d’abril del 2010

V MARCHA BTT MONTES DE NAVALÓN

Un altra vegada dia plujós, però amb moltes ganes de passar-ho bé. Pocs dies entrenats però amb la il·lussió intacta de fer-ho bé, es el que pensem Miguel i jo en el viatge a Navalón, allí aparquem en un lloc tot plé de fang, avantsala del que seria la cursa.

La eixida llançada, d'uns 130 participants, menys del que esperavem degut al mal temps.Allí comença una costereta d'uns 3 kilometres on es defineixen els grups capdavanters i jo com ultimament sol passar, patixc i vaig ofegat sense tindre la oportunitat de reservar.




Comencem a pujar després de grans baixades i fem una grupeta de 3 que pujem a bon ritme. Acabem el port i sempre tinc a Miguel a uns 300 metres, però ni en les baixades conseguixc alcançar-lo, ell està millor fisicament.




L'ultim tram es un martirí per a mí i tot el que havia recuperat ho perc en 3 kilòmetres, les rampes musculars i el terreny trencacames en fan plantejar que tinc que entrenar més si vull fer millors posicions.

Al remat 54 a la general amb un temps de 2h03'.